Martin’s Rentmeesterij hotel**** – Bilzen (BE)

We kregen een leuke uitnodiging om een nachtje door te brengen in het recent geopende vier sterren hotel Martin’s Rentmeesterij + dinner bij het restaurant AKKO.

We keken daar echt naar uit want we hebben nog nooit een weekendje Limburg gedaan. 

Op een zéér zonnige zaterdag reden we vanuit Antwerpen naar het limburgse Bilzen waar het hotel gevestigd is. Voor ons was het een dik uur rijden wat zéér schappelijk is. 

Er is een ruime parkeerplaatst voor het hotel. Bij aankomst rond 14u was onze kamer nog niet inorde. We mochten rusitg in de lounge wachten. 

Na minder dan een half uur werden we begeleid naar onze kamer (dachten we). Het was wel even stappen, met trappen op enal ! 

Man man man, wat een verassing dat we kregen. Onze ‘kamer’ was gewoon de ‘Mary suite – 118m2’ geworden. We hadden echt niet verwacht dat we een suite gingen krijgen, we waren positief verrast 🙂

De suite is echt GEWELDIG! 

Even een roomtour:

Bij het binnenkomen van de duplex kan je de gehele slaapkamer vanuit een hoogte zien. Met een trapje kan je naar beneden gaan om in de kamer te komen. Een kingsize bed, perfect gedekt met veel kussens en een goodie bag. Vanachter in de slaapkamer heb je een aparte gang met een wc. 

Het is nog niet gedaan. Je hebt een trap om naar beneden te gaan. Eens beneden stond er een volgend WOW moment te wachten. Daar heb je ‘living’ met een ligzetel, tv, kleerkasten en een tafel gevuld met een welkom snack en gekoelde champagne. 

Achter de living vindt de badkamer plaats. Een inloop douche, een zéér mooie bad en 2 lavabo’s. Alles is echt zéér mooi ingericht en zéér verzorgd! 

Het hotel is voorzien van een wellness: zwembad, sauna en hammam. Alles erop en eraan dus 😉

We hadden nog wat tijd voor het dinner dus besloten we nog even te gaan wandelen in Alden Biesen, net naast het hotel. 

Na een goede wandeling hadden we honger en het was dan ook hoogtijd voor het dinner in restaurant Akko 🙂
Vervolg hier te lezen

De suite was gewoonweg geweldig. Voor de liefhebbers van luxe en extra privacy is de suite zeker aan te raden. 

#Foodspotted

Martin’s Rentmeesterij****
Kasteelstraat 2
3740 Bilzen
https://www.martinshotels.com/nl/hotel/martins-rentmeesterij


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.