Press event Forest Vermouth – Bar Barbure in Antwerpen

Een persevent voor de nieuwe Forest Vermouth. Daar willen wij er zeker bij zijn 😀

Jurgen Lijcops is de eigenaar van Bar Burbure en is ook een top sommelier. Hij heeft ondertussen de Forest Dry Gin op de markt gebracht en de Forest Vermouth is zijn nieuwste creatie.

Wij mochten de 3 soorten Forest Vermouth uittesten.
Forest Vermouth Red, Forest Vermouth White en Forest Vermouth Dry.

Jurgen himself gaf even een kort woordje uitleg over de vermouth.
De vermouth worden geproduceerd in Ranst (Antwerpen) op basis van kruiden die rondom de destilleerderij worden gekweekt.
Deze 3 soorten vermouth zijn 100% belgische wijnen.

Wat hapjes bij de degustatie van de wijnen mogen zeker niet ontbreken. Deze werden verzorgd door sterrenchef Johan Van Raes van restaurant The Glorious*
Hij kookte op het terras met een zeer mooie ovaal vormige OFYR bbq.

Heerlijk gegrilde asperges, advocado, zalm en traag gegaarde ribstuk.

 

 

Wie de hype van gintonic beu is, moet zeker de vermouth eens uitproberen. Puur of in een cocktail, beide super lekker en fris. Ideaal voor op het terras in de zomer. Wij hebben er zeker van genoten en we gaan thuis zeker wat cocktails maken op basis van deze 3 soorten Vermouth. Schol!

Mireille, nog is een dikke merci voor de uitnodiging!

Forest Vermouth
http://www.forest-spirits.com

Bar Burbure
Vlaamsekaai 41
2000 Antwerpen
http://www.barburbure.be

       

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.